Tänään oli Mimmin treeniryhmä. Tein vaikean radan porukalle jossa oli kaikki esteet paitsi puomi ja pussi. Minnalla ja Mimmillä meni loistavasti ja nyt menee kuin vanha tekijä renkaan ja keinunkin. Niitä on nyt joka harkoissa ollut ja se on tuottanut tulosta. Kepit ovat myös edistyneet hurjaa vauhtia ja ohjaamalla kädellä nekin menevät hyvin. Upea seurata ja koutsata noita kahta ja koko ryhmää kun kaikki edistyvät hurjaa vauhtia ja ovat innokkaita oppimaan ja kuuntelevat neuvoja.

Lopuksi jäätiin itekseen sinne ja otettiin Iitalla myös hiukan esteitä mutta täytyy sanoa kun sillä on pennut ollu ja juoksu ja harjoittelut on jääny vähiin niin Mimmi on menny vauhdilla ohi siitä. Mutta kyllä mekin opetellaan kokoajan lisää.

Ykällä myös otettiin radan pätkää ja kontakteja ja kyllä se kuuntelee ihan hyvin.

Sitten tää nuorimmainen Ässä...ensin suoraa putkea ja hyvin meni sitten mutkaa ensin toiseen päähän ja sitten molempiin ja kyllä se tietää miten putki suoritetaan. Sitten kokeilimme pussia ja sekin meni hienosti kahden "raottelun"jälkeen sai laskea ässän jo pimeään pussiin ja läpihän se tuli sieltä. Rengasta kokeiliin ja osaa sekin hypätä. Hypyn siivekkeillä ja ihan matalalla hypyllä kierrettiin kasia ja hyvin typykkä kääntyy siivekkeen ympäri. Ja lopuksi mutaman kerran A-estettä ja sekin lähti menemään hyvin. Loistava koira siitä tulee ja kun on noin nopea oppinen ja kuuntelee hyvin niin Minnalla riittää ohjattavia ensi vuonna kun pääsee Ässälläkin kisamaan. Ite taian siirtyä vaan koutsaamaan noita kahta, ei nyt sentään kyllä mie koitan ohjastaa Ykää ja Iitaa.